info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Silva Hole Running Carbon 120cm Default

Inklapbare wandelstokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 9-12 werkdagen
127,95 € 131,95 € je zult besparen 4,00 €
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Silva

38237

Houd het tempo erin met de Silva Carbon 120 hardloopstokken. Hardlopen met de stokken spaart je benen tijdens lange duurlopen, wedstrijden en bijzonder uitdagend terrein. Deze lichtgewicht carbon trekking hardloopstokken helpen je om je tempo bergop te houden, verbeteren je stabiliteit op technisch terrein en sparen je benen tijdens langeafstandslopen en wedstrijden.

De Silva Carbon 120 hardloopstokken zijn gemaakt van 100% 3K carbon en wegen 366 gram per paar. Als je op zoek bent naar een paar lichtgewicht trail running stokken die je langer en sneller vooruit helpen, dan zullen deze stokken aan je verwachtingen voldoen. Silva's team van atleten, bestaande uit enthousiaste en ervaren hardlopers als Mimmi Kotka en Petter Restorp, heeft de stokken getest in uitdagende omstandigheden en waardevolle feedback geleverd aan ons productontwikkelingsteam.
Vind je ideale stoklengte
Silva Carbon hardloopstokken zijn verkrijgbaar in 7 verschillende lengtes, zodat je jouw lengte kunt afstemmen op de meest geschikte stoklengte. De beschikbare lengtes zijn 105, 110, 115, 120, 125, 130 en 135 cm. Om de juiste stoklengte te vinden, meet je de afstand tussen de grond en je hand, met je ellebogen zijwaarts gebogen in een hoek van ongeveer 90 graden. De stokken hebben verlengde handgrepen zodat je je grip kunt aanpassen aan hoe steil het terrein is.

Slim Z-vouwen

De stokken kunnen eenvoudig worden bevestigd aan een hardloopvest of -rugzak dankzij de slimme Z-vouw, wat betekent dat de stokken in 3 delen kunnen worden opgevouwen. De snelsluiting zorgt ervoor dat de stokken betrouwbaar zijn om mee te hardlopen en minimaliseert de overgangstijd van opgevouwen naar volledig bruikbaar.

Quick release handschoen

Quick release handschoenen zorgen voor bewegingsvrijheid en zijn gemaakt van ademend materiaal om je een comfortabel gevoel te geven ondanks lange uren hardlopen in alle weersomstandigheden.

Klaar voor jouw natuurlijke beweging in alle seizoenen

De handschoenen zijn al voorbereid op alle seizoenen en alle soorten terrein. Je paar Silva hardloopstokken bevat een opbergtas, verwisselbare rubberen sokken en sneeuwcups die de concave carbide punten aanvullen.

Decarbide spikes hebben een holle vorm die je natuurlijke loopbeweging mogelijk maakt. De spikes zijn vervangbaar, dus de Silva hardloopstokken gaan vele, vele kilometers mee. Deze stokken zijn gemaakt voor hardlopen, net als jij.

Kenmerken:

  • Handschoenmaat: S
  • Zeer licht, 366 gram per paar
  • Gemaakt van 100% 3K carbon
  • Driedelige Z-vouw
  • Verkrijgbaar in de volgende lengtes: 105, 110, 115, 120, 125, 130 en 135 cm
  • Opgevouwen lengte: 38 cm
  • Verlengde handvatten voor een goede grip, afhankelijk van het terrein
  • Quick-release handschoenen van ademend materiaal
  • Verwisselbare concave hardmetalen punten
  • Inclusief sneeuwkorf en rubberen poten

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2023 Q1
Soort stok Opvouwbaar
Materiaal wandelstokken koolstof