info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Functioneel dames-T-shirt Sensor Motion dámské triko polo kr.rukáv růžová

Sensor Motion dámské triko polo kr.rukáv růžová

Functioneel dames-T-shirt

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
55,00 €

Sensor

18100038

De Motion functionele ondergoedlijn bestaat uit een enkel elastisch breisel gemaakt van een speciale tweecomponenten micropolyestervezel genaamd Pulsar. Met deze vezel kan een tweekleurig effect worden bereikt - smelten. De speciaal gevormde polyestervezel van Pulsar garandeert uitstekende fysiologische eigenschappen - snelle afvoer van vocht van het lichaam en zeer snel drogen. Het wordt ook gekenmerkt door een hoge elasticiteit, sterkte en zachtheid. De Motion-serie is daarom gemakkelijk te onderhouden, heeft een hoge kleurechtheid, is slijtvast, droogt snel en is vormvast. Het ondergoed is geschikt voor hardlopen in koudere omstandigheden, wintersport, binnensport en voor dagelijkse vrijetijdsbesteding. Motion heeft een lossere pasvorm en kan worden gebruikt als eerste of tweede laag.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen , Alpineskiën , langlaufen
Seizoen 2020 Q3
Mouwlengte Korte mouw
Kledingkenmerk Zweetafvoerend , Elastisch
Technologie Motion

Motion

Motie. Zelfs jij kunt niet stil blijven staan in een steeds veranderend universum. Je eist actie. En je hebt functionele kleding nodig die je niet beperkt. Het soort dat je vrijheid geeft. Laat je bewegen. Je hebt Sensor Motion nodig.

Want dit materiaal is gemaakt voor elke sport. Zijn perfecte elasticiteit en grote duurzaamheid zullen u niet tegenhouden, zelfs niet wanneer u uw uiterste best doet. Wij gebruiken speciaal gevormde vezels onder de Hostýn Hills om zweet zo goed mogelijk af te voeren. Het houdt je droog, zelfs als het giet. Daarom vind je de stukken in deze collectie handig als thermoshirt en -broek bij het hardlopen in koudere omstandigheden. Of gebruik het als tweede laag dankzij de lossere pasvorm.

Maar u kunt ook Motion functionele kleding dragen voor indoor sporten of gewoon een wandeling in de natuur. Je voelt de zachtheid van het breisel zodra je het aantrekt. Vertrouw erop dat als je het kon, je het niet af zou doen. Gelukkig vereisen alle stukken in deze collectie minimaal onderhoud. Ze drogen zeer snel en, wat nog belangrijker is, ze behouden hun vorm en kleur. Er is dus echt niets dat je tegenhoudt om het snel te wassen, het weer aan te trekken en op weg te gaan naar de volgende hindernis.