info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

On Running Cloudstratus W

Vrouwen hardloopschoenen

Kies je maat Hoe te kiezen?

Beschikbaarheid van goederen
kies eerst de maat
111,95 € 179,95 € je zult besparen 68,00 € -38 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

On Running

000039.99208

Productvideo

Omschrijving

Kom en geniet van een dubbele dosis hardloopeuforie met de gloednieuwe Cloudstratus. On's eerste schoen met twee lagen gepatenteerde CloudTec® demping is ontworpen voor lopers die op zoek zijn naar de ultieme demping. Met een volledig opnieuw ontworpen tussenzool ervaar je nu comfort in combinatie met precies de juiste hoeveelheid ondersteuning om je verder te helpen dan ooit tevoren. De vernieuwde binnensok maakt het loopvlak nog comfortabeler. Wil je maximale demping voor maximale prestaties.

  • Lopersprofiel: lopers die dubbele demping willen zonder aan snelheid in te boeten. Uitstekend voor bredere voeten
  • Daling: 8 mm.
  • Gewicht: mannen (US 8,5) 305 g, vrouwen (US 7) 270 g

Schoen bovenkant

  • Anatomisch gevormd met een groot aanpassingsvermogen aan de specifieke voet
  • Stervetersluiting voor individuele aanpassing van het schoenvolume

Speedboard

  • Gepatenteerde Speedboard-technologie ondersteunt de natuurlijke afrolbeweging van de voet en draagt bij aan een dynamische rebound

Binnenzool

  • Structurering in de lengteboog activeert de proprioceptoren in de voet, waardoor een gevoelige waarneming van elke lichaamsbeweging mogelijk wordt; stabiliseert onbewust de beweging.

Enige

  • Het nieuwe dubbele Cloudtec® systeem werkt naadloos om de horizontale en verticale demping te verbeteren.
  • Connected teen constructie helpt beweging te controleren met dynamische rebound die je voortstuwt met het Speedboard.
  • TPU voetbed zorgt voor maximale ondersteuning tijdens het bewegen

Technologie

  • Dubbele schokabsorberende demping draagt ook bij aan de schoonheid van de schoen. Twee verschillende Cloudtec® lijnen werken duidelijk samen voor een soepele stabiele beweging; geabsorbeerde horizontale en verticale krachten zetten het systeem om in voorwaartse beweging
  • Cloudstratus biedt perfecte demping op de weg zonder aan prestaties in te boeten dankzij Helion superfoam
  • Asymmetrisch ontworpen bovendeel is gevormd naar de exacte voetbeweging die nodig is; overal waar de voet buigt, is de schoen meegaand; de enige druk die u voelt is het beoogde doel.
  • In elkaar grijpende pods voor de voorvoet leveren nog meer kracht; deze verbeterde constructie vergroot de contactzones en brengt de druk voor voorwaartse beweging beter over op de dynamische tussenzool - het Speedboard.
  • Op de Cloudstratus vind je ster vetersluiting; dit systeem is ontworpen voor betere voet controle in de teen doos; dubbele vetergaten zorgen voor nog meer individuele volume aanpassing; nu kun je echt gaan waar je wilt.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2021 Q3
Type voetstoot Neutraal
Type loopschoenen Opleiding
Type oppervlak - lopend Weg
Schoenafstelling Ademende
Modelreeks Over het runnen van Cloudstratus
Schoenbreedte Breed
Verzachtend Hoge demping
DROP 8 mm
Technologie CloudTec® , Helion™ superfoam , Speedboard

CloudTec®

On's gepatenteerde CloudTec®-technologie is ontworpen voor een zachte landing, gevolgd door een explosieve start. Het resultaat? Een ongelooflijk lichte loopsensatie. En geen compromissen op het gebied van demping en schokbescherming. Met andere woorden, rennen op wolken.

Helion™ superfoam

Helion is het gedempte schuim dat het allemaal doet. Geavanceerde fabricagemethoden combineren stijvere schuimelementen met zachtere delen om betere materiaaleigenschappen te verkrijgen. Helion is licht in gewicht maar heeft een groot energierendement. Het is responsief en toch beschermend. Het is ook bestand tegen temperatuurschommelingen voor hoge prestaties het hele jaar door. Helion is meer dan alleen schuim. Het is superschuim.

Speedboard

Samen met de Cloud-elementen ondersteunt de ontwerpstructuur van het Speedboard de natuurlijke rolbeweging van je voet. Van landing tot rebound en de volgende stap, het ondersteunt elke actieve loopsensatie. Elk Speedboard is aangepast voor een ander model en werkt samen met de hele buitenzool om een ervaring te bieden die je op gang brengt.