info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

On Running Cloudridge

Heren hardloopschoenen

Kies je maat Hoe te kiezen?

V Maandag 13. 5. bij jou thuis

In deze maat hebben we alleen: 2 items. Wordt er een van jou?

136,95 € 209,95 € je zult besparen 73,00 € -35 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

On Running

000033.99547

Met deze lichtgewicht, ademende en uiterst comfortabele wandelschoen kunt u wandelen en reizen zonder uw avontuur te hoeven onderbreken.

Alles verkennen

De Missiongrip™ buitenzool, geboren in de Alpen, is door Zwitserland ontworpen om steeds wisselend terrein aan te kunnen. De specifieke Speedboard® wandelzool bevordert de rollende voetbeweging. Daardoor voelt elke stap een beetje lichter aan - zodat u wat langer buiten kunt blijven.

Klaar voor avontuur

Cloudridge laat je naar hartelust bewegen. Wil je er op uit en verkennen? Het FlexLock™ quick-lacing systeem maakt het gemakkelijk. Wil je de meeste ruimte? Natuurlijk. Wil je een traditionele wikkelveter? Klaar. Voor extra ademend vermogen als je het warm krijgt tijdens de wandeling, zijn de voering en tong gemaakt van 3D mesh.

Ontdek meer

"Zwaar" en "wandelen" gaan niet samen. Daarom is de Cloudridge ultralicht ontworpen. Deze onstuitbare wandelschoen is geïnspireerd op onze trail raceschoenen van professioneel niveau en is gemaakt van een innovatieve ripstop stof die aanvoelt als een sok. Want met minder gewicht kun je gerust verder gaan.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2021 Q1
Schoenafstelling Ademende
Schoenhoogte High
Gebruik van buitenschoenen Vrije tijd , Lichte wandelingen
Type buitenschoeisel A
Technologie Missiongrip™ , Speedboard

Missiongrip™

Geen twee paden zijn hetzelfde. Het aanvaarden van deze onvoorspelbaarheid betekent maar één ding, een zool die alles aankan. De Missiongrip levert de duurzaamheid van een trailschoen met het onmiskenbare gevoel van lopen op wolken. Een verscheidenheid aan tractiehandvatten helpt u de ruwe en gladde ondergrond aan te pakken en de top in recordtijd te bereiken. Vervolgens absorbeert de ongeëvenaarde CloudTec-demping de schokken en word jij de meester van de run.

Speedboard

Samen met de Cloud-elementen ondersteunt de ontwerpstructuur van het Speedboard de natuurlijke rolbeweging van je voet. Van landing tot rebound en de volgende stap, het ondersteunt elke actieve loopsensatie. Elk Speedboard is aangepast voor een ander model en werkt samen met de hele buitenzool om een ervaring te bieden die je op gang brengt.