info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Heren zonnebrillen Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Oakley Encoder w/ Prizm Rd Blk

Heren zonnebrillen

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
171,52 € 256,00 € je zult besparen 84,00 € -33 %

Oakley

94711336

Geïnspireerd door de Griekse god Apollo, die zelf goed thuis was in vele activiteiten, is dit model op dezelfde manier gevormd om te voldoen aan de behoeften van meerdere sporten, zoals fietsen, honkbal, golf en hardlopen. De nieuwe HDO+ en Freeform (vrijgevormde lens) lenstechnologie met ingebouwde lichtbundel optimaliseert de juiste pasvorm en aanpassing aan het gezicht en de optische prestaties.

Functioneel sportontwerp met geoptimaliseerd zicht met een breed gezichtsveld met behoud van maximale impactbescherming.

Sterk maar lichtgewicht O-matter frame zorgt voor duurzaamheid en draagt bij aan het comfort van de hele dag.

De zijkanten zijn mooi naar binnen gevormd, inclusief een geïntegreerde elastische band om de hele dag comfort en een uitstekende pasvorm op het gezicht te garanderen.

De driepunts pasvorm is een driepunts systeem om de bril op uw gezicht te houden, ontworpen voor maximaal comfort en om ervoor te zorgen dat uw bril optisch precies op uw gezicht zit. Alles aangevuld met nog meer siliconen neuspads voor een perfecte pasvorm en geen druk.

Het model is verkrijgbaar met Prizm™-lenzen, die zijn ontworpen om de kleurwaarneming, het contrast en de details te verbeteren om het beste uit uw activiteiten te halen. Nieuwe HDO+ en Freeform (vrijgevormde lens) lenstechnologie met ingebouwde lichtbundel optimaliseert de juiste pasvorm en gezichtsuitstraling en optische prestaties. Duurzaam en de hele dag comfortabel dankzij de lichtgewicht en duurzame O Matter™ polycarbonaat zijkanten met een nauwsluitende Unobtainium elastische band.

Prizm™ is een revolutionaire technologie in lensoptiek, gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar kleur en kleurverspreiding. Prizm™-lenzen bieden een ongekende controle van de lichttransmissie, wat resulteert in nauwkeurig afgestemde kleuren om het contrast te maximaliseren en de zichtbaarheid van individuele kleurschakeringen te verbeteren, waardoor we onregelmatigheden of details die het blote oog niet kan registreren, beter kunnen onderscheiden.

PRISMAWEG ZWART

Lichtdoorlaatbaarheid: 11%

Lichtomstandigheden: helder licht

Contrast: verbeterd

Kleur van de basislens: roze

Parameters:

Sport Lopend , fietsen
Seizoen 2022 Q3
Polarisatie Geen
Type product - bril Bril
Type lens Prizma
Contrast Verhoogd
Type frames Kozijnloos
Bescherming 3 - sterke straling (zonnig)
Technologie Čočka Prizm Road Black

Čočka Prizm Road Black

  • polarisatie: nee
  • overbrenging: 11%
  • contrast: verhoogd
  • beschermingsindex: 3