info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Gebreide muts Mammut Haldigrat Beanie

Mammut Haldigrat Beanie

Gebreide muts

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
41,95 €

Mammut

1191-01430-50506

De Haldigrat Beanie van Mammut wordt een onmisbare metgezel voor uw winteractiviteiten.

Comfort en functionaliteit

De muts is gemaakt van merinowol en acryl. Merinowol is zacht en warm, zelfs als het nat is. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen houden kleding langer fris. Acryl is warm en ademend. Het eenvoudige sportieve ontwerp zal uw outfit perfect aanvullen.

De pet is geschikt voor wandelen, skiën en dagelijks gebruik. Vul aan met warme handschoenen en geniet van het buiten zijn.

De belangrijkste voordelen van de Haldigrat Beanie:

  • Merino wol.
  • acryl
  • zacht
  • ademend
  • warm
  • antibacterieel
  • merklogo
  • sportief design

Materiaal: Merino wol, Acryl

Activiteiten: Stadsmode, Zwaar wandelen, Skiën en bergbeklimmen, Trekking en wandelen, Skiën, Licht wandelen, Multisport, Sneeuwschoenwandelen

Parameters:

Sport Vrije tijd
Seizoen 2022 Q3
Type dop Kousendop
Technologie Pontetorto® Merino Tecnowool , Merino vlna , Tecnopile

Pontetorto® Merino Tecnowool

Uitzonderlijke functionele combinatie van merinoswolvezels (40%) met synthetische vezels (45% Polyester, 15% Nylon). Dankzij het aandeel wolvezels biedt het gebruikte materiaal een goede bescherming tegen kou en weerstand tegen lichaamsgeur, zelfs wanneer het meerdere dagen wordt gedragen, bijvoorbeeld op expedities. De functionele synthetische vezels zorgen er ook voor dat deze producten snel drogen en compenseren zo het gebruikelijke nadeel van ondergoed van zuivere wol. De perfecte combinatie voor sport en andere buitenactiviteiten.

Merino vlna

Merinowol is afkomstig van een speciale schapensoort die in koude streken leeft. Kledingstukken van dit materiaal voelen zeer aangenaam aan en krassen niet. De structuur van de vezel en de weeftechnologie creëren meer "luchtzakken" en garanderen zo het thermische comfort van de drager. De zakken houden de lucht warm op het lichaam en vormen een zeer effectieve isolatie. Merino neutraliseert zweet, verdrijft op natuurlijke wijze geurtjes, is vuilafstotend en heeft zelfreinigende eigenschappen. De vezels zijn in staat grote hoeveelheden vocht te absorberen en houden het oppervlak droog en warm. Onmiskenbare voordelen zijn een hoge mate van isolatie, een perfect ademend vermogen, het vermogen om vocht van de huid af te voeren en UV-bescherming. Dankzij de natuurlijke en afbreekbare bestanddelen is kleding van merinowol geschikt voor mensen met allergieën en astma.

Tecnopile

Tecnopile is een materiaal van het Italiaanse bedrijf Pontetorto. Het valt vooral op door zijn lage gewicht met zeer goed thermisch comfort. Het heeft uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en een hoog ademend vermogen. Het is gemakkelijk te onderhouden en droogt snel. Het is ideaal voor diverse sportactiviteiten, maar is ook geschikt voor dagelijks gebruik.