info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Spin Shark SL

Nordic Walking stokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
82,95 € 99,95 € je zult besparen 17,00 € -17 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65026141

Deze tweedelige Nordic Walking stick, gemaakt van gehard HTS 5,5 aluminium, ondersteunt u op elke ondergrond. Dankzij het Speed Lock+-verstelsysteem kunt u hem gemakkelijk verstellen tussen 100 en 130 cm. De anatomisch gevormde en traploos verstelbare band en de uit twee componenten bestaande handgreep van kurk brengen uw kracht zonder verlies rechtstreeks over op het pad. De wandelstok is voorzien van het Trigger Shark 2.0 systeem voor het snel losmaken van de lus van het handvat. Shark Power Strap perfect gesneden en individueel verstelbare nordic walking band. 100-130 cm lengte.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2020 Q1
Soort stok Telescopisch
Materiaal wandelstokken aluminium
Technologie Trigger Shark 2.0 , Speed Lock , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Maximaal comfort, maximale krachtoverbrenging, uiterst eenvoudig te bedienen. Met de Trigger Shark 2.0-technologie kunt u de riem in een oogwenk vast- en losmaken.

Speed Lock

Speedlock is het eerste en tot nu toe enige externe sluitsysteem ter wereld dat door TÜV Süd is gecertificeerd. De TÜV-eis voor een draagvermogen van 55 kg is aanzienlijk overschreden. Een veiligheidsmarge die levens kan redden. Extra aanpassing van de houdkracht is te allen tijde mogelijk.

Trigger Shark Frame Strap

Deze duimlus helpt bij zowel de terugslag als de terugslag. De anatomisch nauwkeurige pasvorm en het ademende zachte binnenmateriaal met een groot contactoppervlak zorgen voor een veilige en zachte aansluiting op de hand. De Frame Strap Shark bestaat uit één stuk en wordt 360 graden om de hand gewikkeld. Interfererende materiaaloverlappingen worden geëlimineerd, waardoor blaren en blaasjes worden voorkomen. De maat is traploos instelbaar met een klem. Het directe contact met het handvat zorgt ervoor dat elke impuls zonder krachtverlies op de stok wordt overgebracht. Met het Trigger Shark 2.0 systeem klikt de lus in een oogwenk in het handvat van de wandelstok en klikt hij er net zo snel weer uit.