info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Handschoenen voor alpineskiën Leki Progressive 8 S

Leki Progressive 8 S

Handschoenen voor alpineskiën

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
79,95 € 134,71 € je zult besparen 54,00 € -41 %

Leki

649815301

Bent u een liefhebber van off-piste rijden? Dan is de Progressive 8 S de handschoen voor u. Hoogwaardige geitenhuid en neopreen zorgen voor uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid. De isolatie wordt verzorgd door een vulling van Primaloft® kunststofvezel. Het zachte manchet beschermt de hand tot ver voorbij de pols. Een kussen op de rug van de hand absorbeert schokken. De vingergewrichten zijn bijzonder beweeglijk en zorgen voor nog meer flexibiliteit. Moet je de weer-app checken? Dankzij de gepatenteerde mf touch-technologie hoeft u uw handschoenen niet uit te doen. Handschoenen voor zware omstandigheden. Met Trigger S.

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2020 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou , Windbescherming , Bescherming tegen regen
Soort handschoenen Vinger
Technologie Primaloft , Trigger S

Primaloft

Synthetische vezel met zeer goede isolerende eigenschappen, met een waterdichte laag, uitzonderlijk licht, ademend en anti-allergisch. Bijzonder nuttig voor sportkleding en als vulling voor slaapzakken.

Trigger S

Maximale veiligheid, maximaal comfort. De Trigger S Ti maakt het aan- en uittrekken sneller en comfortabeler dan ooit tevoren. De gepatenteerde veiligheidsontgrendeling biedt extra bescherming tegen letsel.