info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Performance Tune 3D BOA

Unisex skihandschoenen

Kies je maat Hoe te kiezen?

V Dinsdag 7. 5. bij jou thuis

In deze maat hebben we alleen: 1 item. Nu of nooit.

97,95 € 134,95 € je zult besparen 37,00 € -27 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

651802301

De Performance Tune 3D Boa® is niet alleen gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, maar beschikt ook over het gepatenteerde Boa® Fit System dat is geïntegreerd in het beproefde TRIGGER-systeem. Dit maakt de vorm perfect glad en aanpasbaar. Draai gewoon aan de Boa® schroefdop en de Performance Tune 3D BOA® past als een tweede huid om je hand, waardoor je een bijzonder strakke greep op de stick krijgt. Dankzij Primaloft-isolatie zijn de handschoenen ook geschikt voor koudere temperaturen. Het premium geitenleer met Nash siliconen palmvoering garandeert een goede grip en een aangenaam gevoel. Dankzij de mf touch-uitrusting kunnen touchscreens ook worden bediend met de handschoenen aan.

Belangrijkste kenmerken:

  • TRIGGER EYE SYSTEM - Handschoenen met een geïntegreerd systeem om de hand aan de greep te verbinden zonder gebruik van handboeien. De veilige ontkoppeling van de handgreep in geval van een val is een garantie voor een solide gezondheid in toekomstige seizoenen! Compatibel met Trigger S en Trigger 3D systemen.

  • TRIGGER SHARK BOA® - Gepatenteerd snelkoppelingssysteem met individuele afstelling en opening in enkele seconden. Dankzij het BOA-vliegwiel past de handschoen als een tweede huid op de hand en wordt de krachtoverdracht naar de palm geoptimaliseerd.
  • INSULATIE - Het warmteniveau ligt in de buitenkant, de isolatie en de voering, de waterafstotende eigenschappen en de pasvorm en constructie.
  • COMFORT FIT - Iets bredere snit voor een comfortabel draaggevoel en toch warme handen.
  • MF TOUCH PATENTED - Gepatenteerde technologie die een nauwkeurige bediening van smartphones en navigatiesystemen mogelijk maakt zonder de handschoenen uit te doen dankzij ingebouwde contactdeeltjes op de vingertoppen.
  • WATERPROOF - Waterdichte handschoen dankzij een aparte membraanvoering.
  • SOFT-TEX - Waterdicht. Winddicht. Comfortabel zacht. SOFT-TEX® garandeert een comfortabel en aangenaam draaggevoel.
  • PRIMALOFT - Absolute windbestendigheid. Maximaal ademend vermogen. Dankzij Primaloft blijven uw handen aangenaam warm, zelfs in

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2022 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou
Soort handschoenen Vinger
Technologie Primaloft , Trigger Shark BOA® , Soft-Tex® , MF Touch®

Primaloft

Synthetische vezel met zeer goede isolerende eigenschappen, met een waterdichte laag, uitzonderlijk licht, ademend en anti-allergisch. Bijzonder nuttig voor sportkleding en als vulling voor slaapzakken.

Trigger Shark BOA®

Gepatenteerd snelsluitsysteem met individuele instelling en opening in enkele seconden. Het BOA vliegwiel zorgt ervoor dat de handschoen als een tweede huid op de hand past en zorgt voor een optimale krachtoverdracht naar de handpalm.

Soft-Tex®

Waterdicht. Winddicht. Aangenaam zacht. SOFT-TEX® zorgt voor een comfortabele en aangename draagervaring.

MF Touch®

Volledige bediening van smartphones en navigatiesystemen, zelfs op koude dagen. Speciaal ontwikkeld textielmateriaal maakt bediening van capacitieve touchscreens mogelijk zonder handschoenen uit te trekken.