info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Makalu FX Carbon AS

Wandelstokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
187,95 € 205,00 € je zult besparen 17,00 € -8 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65220631

Productvideo

Omschrijving

De Makalu FX Carbon AS ondersteunt je tijdens je volgende bergwandeling. De schokbestendige versie van de stick is uitgerust met het DSS-schokdempingssysteem, dat ervoor zorgt dat de stootkrachten worden verminderd en zo de spieren, gewrichten en ligamenten ontlast. De nieuw ontwikkelde Aergon Air handgreep is tot in detail verbeterd en opnieuw geoptimaliseerd wat betreft comfort en controle. Dankzij speciale holtetechnologie is een combinatie mogelijk van een lichte constructie en grote, ondersteunende oppervlakken die beantwoorden aan alle ergonomische eisen van uw hand. De achterkant van de Aergon Air handgreep is volledig met rubber bekleed en biedt maximale grip en controle bij het afdalen van heuvels. De schuine hoek helpt je pols om de stok optimaal te geleiden en te leggen en draagt extreem bij tot de veiligheid op de berg. De Makalu FX Carbon AS zorgt voor een gecontroleerd gebruik van de stokken op de berg! Lock Security Strap Skin 4.0 verstelbare vergrendelingsriem. Het is ultralicht, zeer ademend en biedt maximaal draagcomfort. 110-130 cm stoklengte.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q1
Soort stok Opvouwbaar
Materiaal wandelstokken koolstof , aluminium
Technologie External Locking Device , Dynamic Suspension System , Speed Lock Plus , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

External Locking Device

Minimale afmetingen opgevouwen en ultra lichtgewicht. De LEKI serie vouwstokken is gewoon kleiner, lichter, beter. De gebruiksmogelijkheden zijn legio. Voor ferrata toegang, trail running in de backcountry, kleine wandelingen of als wandelstok.

  • Externe vergrendeling voor snel en gemakkelijk in- en uitklappen
  • Krachtige spankabel met PE versterkte mantel voor duurzame vezelbescherming
  • De veer onderaan zorgt voor een optimale spanning en automatische compensatie van de touwlengte
  • Speciale aluminium hulzen beschermen de koolstofvezel met hoge modulus en zorgen voor een perfecte verbinding van de afzonderlijke segmenten.

Dynamic Suspension System

Het DSS-systeem vermindert de trillingen die optreden wanneer de club de grond raakt met maximaal 40%. Het slimme trillingsabsorberende ontwerp is gebaseerd op een slimme tippositionering en een speciaal elastomeer dat als dempende component fungeert.

Speed Lock Plus

Speedlock is het eerste en tot nu toe enige externe sluitsysteem ter wereld dat door TÜV Süd is gecertificeerd. De TÜV-eis voor een draagvermogen van 55 kg is aanzienlijk overschreden. Een veiligheidsmarge die levens kan redden. Extra aanpassing van de houdkracht is te allen tijde mogelijk.

Het Speed Lock + systeem voor externe verstelling is 35% lichter en 27% kleiner dan het bestaande Speed Lock systeem. Het heeft dezelfde houdkracht als zijn voorganger. De door de TÜV vereiste norm wordt aanzienlijk overschreden.

DSS Tip

Een robuuste tip die een puntnauwkeurige pasvorm en perfecte stabiliteit op bijna elk terrein garandeert.

Trekking 2.0 Basket

Compacte trekplaat. Beschermt tegen vastlopen in sneeuw en modder en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.