info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Instructor Lite

Nordic Walking stokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
98,95 € 119,95 € je zult besparen 21,00 € -18 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65026341

Deze lichtgewicht tweedelige stok van aluminium en carbon is dankzij zijn lage gewicht perfect geschikt voor lange Nordic Walking-tochten. Het uit twee componenten bestaande handvat van natuurkurk ligt prettig in de hand. Het natuurlijke materiaal voorkomt onaangenaam zweten van de handpalmen, zelfs bij hogere temperaturen. Dankzij het Trigger Shark 2.0 systeem met ademende Mesh Strap kan de lus snel van het handvat worden losgemaakt. Dankzij het Speed Lock 2.0-verstelsysteem kan de lengte van de stokken soepel worden aangepast van 100 tot 125 cm. Shark Frame Strap Mesh continu verstelbare en individueel aanpasbare riem. Het maakt een snelle en eenvoudige bevestiging en ontkoppeling van de stok mogelijk en is compatibel met alle Shark stokken. Lengte stok 100-125 cm.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2020 Q1
Soort stok Opvouwbaar
Materiaal wandelstokken koolstof , aluminium
Technologie Trigger Shark 2.0 , Speed Lock 2

Trigger Shark 2.0

Maximaal comfort, maximale krachtoverbrenging, uiterst eenvoudig te bedienen. Met de Trigger Shark 2.0-technologie kunt u de riem in een oogwenk vast- en losmaken.

Speed Lock 2

Speedlock is het eerste en tot nu toe enige externe sluitsysteem ter wereld dat door TÜV Süd is gecertificeerd. De TÜV-eis voor een draagvermogen van 55 kg is aanzienlijk overschreden. Een veiligheidsmarge die levens kan redden. Extra aanpassing van de houdkracht is te allen tijde mogelijk.

Extreem snelle instelling en bevestiging, zelfs met dikke handschoenen bij natheid, ijs en sneeuw. Schroef met veiligheidsfunctie en verstelbaarheid

Speed Lock 2 vs Speed Lock:

  • 30% kleiner
  • 25% lichter
  • Meer dan 20% meer steun