info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Hrc Race Shark

Unisex langlaufhandschoenen

Kies je maat Hoe te kiezen?

Beschikbaarheid van goederen
kies eerst de maat
68,95 € 79,95 € je zult besparen 11,00 € -14 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

652901302

HRC Race Shark is een universele racehandschoen voor sportief gebruik. De nieuw ontwikkelde dubbele riem op de geïntegreerde lus zorgt voor een nog individuelere pasvorm en daarmee voor een ideale krachtoverbrenging en -verdeling direct vanuit het midden van de hand naar de stok. Het Softspan-materiaal op de handrug garandeert een hoog draagcomfort, terwijl het hoogwaardige AX®-suède op de handpalm voor maximale grip zorgt. Dit alles-in-één ontwerp maakt de handschoen ultralicht en tegelijkertijd zeer ademend. De HRC Race Shark is perfect afgestemd op de nieuwe LEKI Nordic Shark langlaufgreep. Het Shark-systeem creëert een directe verbinding tussen de hand en de stick, waardoor de stick aanvoelt alsof hij deel uitmaakt van je lichaam. De HRC Race Shark is ideaal voor ambitieuze atleten die trainen en racen.

SHARK SYSTEEM

  • Het Shark System biedt optimale krachtoverbrenging door een directe verbinding tussen de hand en de stick. Snel aan en uit is geen probleem. Alle Shark lussen en handschoenen zijn compatibel met alle Shark clubs.

NORDIC RACE FIT

  • Speciale racehandschoenen voor topprestaties.

HYDROFOBE VEZELS

  • Gebruikte materialen met hydrofobe vezeleigenschappen.

BASISISOLATIE

  • Basisniveau van isolatie. Het warmteniveau is gebaseerd op de materialen van de shell, isolatie en voering en op de hydrofobe eigenschappen van de handschoen. Het wordt ook beïnvloed door pasvorm en constructie.

MF TOUCH

  • Volledige bediening van smartphones en navigatiesystemen, zelfs bij koud weer. Dankzij speciaal ontwikkeld materiaal kunt u capacitieve touchscreens bedienen zonder uw handschoenen uit te doen.

Parameters:

Sport langlaufen
Seizoen 2022 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou
Soort handschoenen Vinger
Technologie MF Touch®

MF Touch®

Volledige bediening van smartphones en navigatiesystemen, zelfs op koude dagen. Speciaal ontwikkeld textielmateriaal maakt bediening van capacitieve touchscreens mogelijk zonder handschoenen uit te trekken.