info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Griffin S

Unisex skihandschoenen

Kies je maat Hoe te kiezen?

V Dinsdag 7. 5. bij jou thuis

In deze maat hebben we alleen: 1 item. Nu of nooit.

95,95 € 129,95 € je zult besparen 34,00 € -26 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

649809305

Dankzij de zachte en warme voering zijn de Griffin S handschoenen de perfecte metgezel op de piste, in het snowpark, op de U-ramp of in het terrein. Dankzij het geïntegreerde Trigger S-systeem heb je de keuze om de handschoenen rechtstreeks in de Trigger S-handvatten te klikken of ze op de normale manier en zonder problemen samen met stokken met lussen te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken:

  • TRIGGER S - Handschoenen met trekkerlus voor maximale veiligheid en comfort. Perfecte combinatie met Trigger S stokken!
  • COMFORT FIT -Licht breder gesneden voor een comfortabel draaggevoel en toch warme handen.
  • PRIMALOFT - Absolute windbestendigheid. Maximaal ademend vermogen. Dankzij het Primaloft-materiaal blijven uw handen ook bij koude temperaturen comfortabel warm.

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2022 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou
Soort handschoenen Vinger
Technologie Primaloft , Trigger S

Primaloft

Synthetische vezel met zeer goede isolerende eigenschappen, met een waterdichte laag, uitzonderlijk licht, ademend en anti-allergisch. Bijzonder nuttig voor sportkleding en als vulling voor slaapzakken.

Trigger S

Maximale veiligheid, maximaal comfort. De Trigger S Ti maakt het aan- en uittrekken sneller en comfortabeler dan ooit tevoren. De gepatenteerde veiligheidsontgrendeling biedt extra bescherming tegen letsel.