info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Cressida AS

Wandelstokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
103,95 € 120,00 € je zult besparen 16,00 € -13 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65221151

Productvideo

Omschrijving

De Cressida AS ondersteunt u bij uw volgende bergwandeling! De schokbestendige versie van de wandelstok zorgt voor een vermindering van de stootkrachten en ontlast zo de spieren, gewrichten en ligamenten. Hij is uitgerust met de nieuw ontwikkelde Aergon Air Compact-handgreep, die in de compactere versie 12 procent korter is en dus optimaal is aangepast aan kleinere handen. De holtetechnologie maakt een combinatie mogelijk van een lichte constructie en grote, dragende oppervlakken die aan alle ergonomische eisen voldoen. De rubberen kop van de Aergon Air handgreep biedt maximale grip bij het afdalen van heuvels. Dankzij het Speed Lock 2 plus sluitsysteem kan de Cressida AS in enkele seconden worden gemonteerd. Daar gaan we! Lock Security Strap Skin 4.0 verstelbare vergrendelingsriem. Het is ultralicht, zeer ademend en biedt maximaal draagcomfort. Steeklengte 90-125 cm.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q1
Soort stok Telescopisch
Materiaal wandelstokken aluminium
Technologie Dynamic Suspension System , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Dynamic Suspension System

Het DSS-systeem vermindert de trillingen die optreden wanneer de club de grond raakt met maximaal 40%. Het slimme trillingsabsorberende ontwerp is gebaseerd op een slimme tippositionering en een speciaal elastomeer dat als dempende component fungeert.

DSS Tip

Een robuuste tip die een puntnauwkeurige pasvorm en perfecte stabiliteit op bijna elk terrein garandeert.

Trekking 2.0 Basket

Compacte trekplaat. Beschermt tegen vastlopen in sneeuw en modder en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.

Speed Lock 2 Plus

Het TÜV Süd-gecertificeerde verstelsysteem werkt met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.