info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Silva Terra Scout H

Sportieve hoofdlamp

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-9 werkdagen
63,95 €
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Silva

38169

"NIEUW! Terra Scout is een grote stap naar een duurzame toekomst. De koplamp is gemaakt van gerecycled plastic en Revo-materiaal (gerecyclede polymeren en hennepplantvezels), dat tot 90% minder CO2-uitstoot heeft dan standaard plastic. Terra betekent aarde en producten met het label Silva Terra hebben een lagere ecologische voetafdruk.
Een lichtgewicht compacte hoofdlamp voor diverse buitenactiviteiten. Grote knop voor probleemloos aan- en uittrekken met handschoenen aan. Batterij in de behuizing van de koplamp. Inclusief Silva Hybrid batterij (art.nr. 38007).

Kenmerken:
- Intelligent Light™
- 2x High-Power LED's
- Bereik 65m
- lichtstroom 350lm
- verlichtingstijd bij +20°C: 3u (min.) / 25u (max.)
- IPX5 waterdicht
- Silva Hybride batterij
- gewicht 84g incl. batterijen"

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen
Seizoen 2023 Q1
Bron Batterij
Type product - verlichting Koplamp
Technologie IPX5 , Intelligent Light

IPX5

Beschermd tegen waterstromen. Water wordt gedurende 3 minuten vanaf een afstand van 3 meter onder alle hoeken door een mondstuk van 6,3 mm geleid met een debiet van 12,5 liter per minuut bij een druk van 30 kN/m2.

Intelligent Light

De Silva Intelligent Light® technologie zorgt voor een optimale lichtverdeling. Het combineert een brede lichtkegel en een intens spotlicht. Hierdoor heeft de gebruiker een geweldig perifeer zicht, terwijl hij zowel direct voor zich als in de verte goed kan zien. Daardoor hoeft het hoofd niet zoveel te bewegen. Men heeft meer vertrouwen en balans bij het bewegen in het veld en kan nog sneller zijn.