info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Sensor Tube Thermo Caribou dětský šátek multifunkční multi

Multifunctionele sjaal voor kinderen

V Vrijdag 5. 4. bij jou thuis

We hebben alleen 4 items. Stel niet uit.

6,95 € 16,00 € je zult besparen 9,00 € -57 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Sensor

18200071

Geïsoleerde multifunctionele sjaal van sneldrogend polyester. De sjaal kan worden gevouwen als muts, klassieke halsdoek, armomslagdoek, enz. De sjaal is ideaal onder een helm voor fietsen, skiën of als effectieve bescherming tegen de zon tijdens uw alpiene wandelingen. De Sensor-sjaal wordt al snel een onmisbaar accessoire voor uw sportactiviteiten.

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen , fietsen , Alpineskiën , langlaufen , Skitochten
Seizoen 2021 Q1
Technologie Thermo

Thermo

Ze zou goed zijn in een Scandinavisch misdaad drama. De Thermo functionele kledinglijn past op het eerste gezicht, niet alleen met zijn stijlvolle Noorse patroon. Dankzij het gebruik van de Coolmax Fresh-vezel van het merk voert het vocht beter van het lichaam af dan de politiecel van een misdadiger. Fantastische thermoregulatie arriveert dus efficiënt en snel op elke plaats delict. Dit materiaal houdt je echter aanzienlijk beter droog dan een vals alibi van een verdachte.

Handgemaakt in Tsjechië. De achterkant van het breisel is voller en zachter dankzij intensief borstelen. Het beperkt dus niemands recht op comfort, en maximaal comfort wordt consequenter gehandhaafd dan een goede politiechef de wet handhaaft. Een mengsel van zilver, vergelijkbaar met dat in het haar van een ervaren onderzoeker, zorgt ervoor dat onze thermische stofdoek duurzame antibacteriële eigenschappen heeft voor jarenlang gebruik.