info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
 Functioneel herenhemd Sensor Coolmax Impress pánské triko kr.rukáv černá/stars

Sensor Coolmax Impress pánské triko kr.rukáv černá/stars

Functioneel herenhemd

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
30,97 € 44,00 € je zult besparen 13,00 € -30 %

Sensor

21100015

Lichtgewicht functioneel ondergoed, ideaal voor warm weer. De lossere pasvorm van MID Performance zorgt voor bewegingsvrijheid tijdens het sporten en in de vrije tijd. Het is een lichtgewicht single-face stretch patroon. gebreide stof die bestaat uit een perfecte combinatie van Coolmax Fresh functionele polyestervezel, micro-polyestervezel en elastaan. De gebruikte micro-polyestervezel verbetert het gevoel aanzienlijk.

De antibacteriële eigenschappen worden nog versterkt door de extra Silver Plus afwerking, die de groei van bacteriën en de verspreiding van geuren voorkomt. Het profiel en de materiaalsamenstelling van het breisel zorgen voor een uitstekende eigenschappen zoals hoge vochtafvoer, hoge elasticiteit en dimensionale stabiliteit en sterkte. De gebreide stof is bestand tegen UVA- en UVB-straling op het niveau van zonneschermen met een index van 50.

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen , fietsen , langlaufen
Seizoen 2021 Q1
Mouwlengte Korte mouw
Kledingkenmerk Zweetafvoerend , Los
Technologie Coolmax® Fresh

Coolmax® Fresh

Sportkoorts is er weer en je moet je in het zweet werken. Maar je hebt goede, functionele kleding nodig. Coolmax Fresh heeft een uitzonderlijk vermogen om vocht van het lichaam af te voeren. Bovendien is het (bliksemsnel) droog. Dus de enige taarten waar je mee te maken hebt zijn die in de oven, niet die in je oksels en op je rug.

Voor zomerse bewegingen is dit materiaal perfect. Bij warm weer zult u zijn verbazingwekkende lichtheid waarderen. Kortom, een functioneel T-shirt zoals het hoort. De ongelooflijk zachte vezel streelt je ook als hij tegen je huid aankomt. En het geeft je een cool gevoel, zelfs als de magie van gewone kleding allang is uitgewerkt.

Maar het is geen magie, alleen geavanceerde technologie. Wij naaien Coolmax Fresh functionele kleding om oncomfortabele oververhitting zoveel mogelijk te voorkomen. Dit voorkomt vochtverlies. De enige dorst die je zou moeten voelen is die na de volgende gebeurtenis. Maar bij dit alles voelt u zich altijd supercomfortabel dankzij de comfortabele pasvorm.

Maar dit functionele ondergoed heeft nog meer trucs in petto. De antibacteriële behandeling met zilverionen voorkomt de verspreiding van onaangename geuren. De synthetische vezels bieden ook UV-bescherming, en zelfs 50-index zonnebrandcrèmes kunnen vrolijk in de zak worden gestopt. Kijk eens, het is tijd om te stoppen met het door de vingers zien van beweging.

6 redenen om bij ons te kopen

Meer over ons »
  • why-Created with Sketch. Geautoriseerde verkoop van 105 TOP-merken
  • why-Created with Sketch. Uitrusting voor 21 verschillende sporten
  • why-Created with Sketch. GRATIS verzending vanaf 100 €
  • why-Created with Sketch. Cadeau bij aankopen van meer dan 225 €
  • why-Created with Sketch. Selectie van 16701 producten, 5187 op voorraad
  • calendarCreated with Sketch. U kunt de goederen gemakkelijk tot 30 dagen retourneren
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay