info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Oliver X-PRO30

Badmintonracket

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 5-8 werkdagen
45,95 € 47,10 € je zult besparen 1,00 €
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Oliver

33199

Zeer licht, veelzijdig frame met gemakkelijke bediening, flexibele nek en voor de nodige stootkracht.

  • HMG-METACARBON™
  • Kleur: zwart-groen
  • Gewicht: 83g zonder sprue en handvat
  • Balans: licht naar het hoofd
  • Frame: flexibel
  • Breien: MX1 / 8-9kg
  • Doelgroep: gevorderde spelers
  • Sterke punten van het racket: veelzijdigheid, kracht

Expert tip: De X-PRO 30 is een stijver racket met een balans voornamelijk naar het clubhoofd. Ondanks zijn gewicht van 83 gram is hij meer geschikt voor sterkere spelers. Het racket is meer geschikt voor hobbyisten hobby.
Tomáš Švejda, Jaromír Janáček, Radek Votava

Parameters:

Sport Badminton
Seizoen 2022 Q1
Type product - rackets Racket
Racket balanceren Naar het hoofd
Racket flexibiliteit stijve
Spel stijl Universele
Technologie The Eplon™+K12 , Nano-Eplon™ , Metacarbon™

The Eplon™+K12

Eplon™ + K12 materiaal blijft gebruikt worden voor de constructie van Prof-Line performance rackets. Nieuwe technologie voor de verwerking van koolstofvezels zorgt voor een materiaal met betere en efficiëntere mechanische eigenschappen. Het gebruik van de Eplon™ + K12-technologie is gericht op verbetering van de energieoverdracht, balcontrole en vermindering van trillingen. De ovale koolstofvezels worden gesponnen tot platte stroken die veel dunner zijn dan conventionele koolstofvezels. Het resultaat is een fijnere, dichtere korrelstructuur die betere mechanische eigenschappen heeft en meer materiaal kan vasthouden in hetzelfde bereik. Dit leidt tot minder materiaal en minder gewicht.

Voordelen
1 Ultra lichte en dunne laag die gewichtsbesparing mogelijk maakt
2 Rechtere vezels met minder krimp optimaliseren en versterken de composiet
3 Eenvoudige hantering, snijden en plaatsing met de hand en automatisering
4 Uniek ontwerp

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ is een driedimensionaal koolstofnetwerk op nanometerschaal. Dit netwerk is een van de sterkste materialen ooit gemaakt. Een van de belangrijkste kenmerken is de extreem verliesloze pulsoverdracht en stabiliteit.
OLIVER's Nano-Eplon™ technologie biedt de perfecte combinatie van lichtheid, stabiliteit en sterkte. Het nieuwe 3D-Mesh is geplaatst in de sweet-spot zone om de torsiestijfheid en de sterkte te verhogen. De verdeling van metakoolstoffen en grafiet wordt verbeterd zonder dat het gewicht toeneemt.

Metacarbon™

Metacarbon™, een door OLIVER ontwikkelde vezel, verhoogt de druk in kiloponds per mm², vier keer meer dan titanium. Het is nu mogelijk de framedichtheid te verminderen en een langere levensduur te garanderen.

Hoewel Metacarbon™ een basisstijfheid heeft. De combinatie met HSM-hars zorgt voor een uitzonderlijke rekbaarheid. Door het gebruik van Metacarbon™ kan het gewicht worden verminderd. Metacarbon™-bevestigingen bieden optimaal comfort, rijgedrag en trillingsdemping. Metacarbon™ maakt dynamisch en explosief spel mogelijk door verbeterde energieoverdracht, gewichtsvermindering en duurzaamheid.