info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Badmintonracket Oliver ORGANIC 5

Oliver ORGANIC 5

Badmintonracket

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
77,32 € 78,59 € je zult besparen 1,00 €

Oliver

33156

Een zeer populair model is de ORGANIC-serie badmintonrackets. Het nieuwe model met het nieuwe Convex-Wave systeem en de innovatieve nanoEplon technologie zal de prestaties van elke speler helpen verbeteren. Robuust, maar lichtgewicht frame maakt dynamisch spel mogelijk met optimale balcontrole.

Hoge versnelling van deracketkop.

Parameters:

Sport Badminton
Seizoen 2016 Q1
Type product - rackets Racket
Racket balanceren Naar het centrum
Racket flexibiliteit stijve
Spel stijl Offensief
Technologie Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ is een driedimensionaal koolstofnetwerk op nanometerschaal. Dit netwerk is een van de sterkste materialen ooit gemaakt. Een van de belangrijkste kenmerken is de extreem verliesloze pulsoverdracht en stabiliteit.
OLIVER's Nano-Eplon™ technologie biedt de perfecte combinatie van lichtheid, stabiliteit en sterkte. Het nieuwe 3D-Mesh is geplaatst in de sweet-spot zone om de torsiestijfheid en de sterkte te verhogen. De verdeling van metakoolstoffen en grafiet wordt verbeterd zonder dat het gewicht toeneemt.

Metacarbon™

Metacarbon™, een door OLIVER ontwikkelde vezel, verhoogt de druk in kiloponds per mm², vier keer meer dan titanium. Het is nu mogelijk de framedichtheid te verminderen en een langere levensduur te garanderen.

Hoewel Metacarbon™ een basisstijfheid heeft. De combinatie met HSM-hars zorgt voor een uitzonderlijke rekbaarheid. Door het gebruik van Metacarbon™ kan het gewicht worden verminderd. Metacarbon™-bevestigingen bieden optimaal comfort, rijgedrag en trillingsdemping. Metacarbon™ maakt dynamisch en explosief spel mogelijk door verbeterde energieoverdracht, gewichtsvermindering en duurzaamheid.