info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Oliver No Design III.

Badmintonracket

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 5-8 werkdagen
126,06 € 126,26 € je zult besparen 0,00 €
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Oliver

33255

Wanneer u dit product koopt zonder extra korting, krijgt u een extra waardebon van CZK 500 voor uw volgende bestelling.


Nieuw voor Oliver, die elke gevorderde, toernooi en professionele speler zal plezieren. Het NO DESIGN III racket is de derde generatie van een strak, stijlvol racket dat in ieders hand past. Het ontwerp van het racket is ook veranderd, voor het eerst is het gemodelleerd naar zijn squash zusje in carbon-zwart gecombineerd met gouden elementen. "Dit racket is de echte kers op de OLIVER taart." Het racket is medium stijf en weegt slechts 88 gram, gebalanceerd naar het midden. Het racket is gebouwd op een Microtech frame basis. De combinatie van het gebruikte materiaal Metacarbon/Nano-Epolon en de specifieke parameters van dit racket geven elke slag een grote dynamiek, maar tegelijkertijd heeft de speler een perfect gevoel in de hand.

Parameters:

Sport Badminton
Seizoen 2022 Q3
Type product - rackets Racket
Racket balanceren Naar het centrum
Racket flexibiliteit stijve
Spel stijl Universele
Technologie Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ is een driedimensionaal koolstofnetwerk op nanometerschaal. Dit netwerk is een van de sterkste materialen ooit gemaakt. Een van de belangrijkste kenmerken is de extreem verliesloze pulsoverdracht en stabiliteit.
OLIVER's Nano-Eplon™ technologie biedt de perfecte combinatie van lichtheid, stabiliteit en sterkte. Het nieuwe 3D-Mesh is geplaatst in de sweet-spot zone om de torsiestijfheid en de sterkte te verhogen. De verdeling van metakoolstoffen en grafiet wordt verbeterd zonder dat het gewicht toeneemt.

Metacarbon™

Metacarbon™, een door OLIVER ontwikkelde vezel, verhoogt de druk in kiloponds per mm², vier keer meer dan titanium. Het is nu mogelijk de framedichtheid te verminderen en een langere levensduur te garanderen.

Hoewel Metacarbon™ een basisstijfheid heeft. De combinatie met HSM-hars zorgt voor een uitzonderlijke rekbaarheid. Door het gebruik van Metacarbon™ kan het gewicht worden verminderd. Metacarbon™-bevestigingen bieden optimaal comfort, rijgedrag en trillingsdemping. Metacarbon™ maakt dynamisch en explosief spel mogelijk door verbeterde energieoverdracht, gewichtsvermindering en duurzaamheid.