info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Oliver Air Max S-816

Padelraket

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 5-8 werkdagen
146,95 € 150,01 € je zult besparen 3,00 €
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Oliver

19900

De nieuwste generatie 12K WOVEN carbon, samen met EPLON ontwikkeld in een rechthoekig formaat, biedt een snellere balafgifte en zorgt voor meer stabiliteit en duurzaamheid. Voor wie op zoek is naar macht. Deze vorm is geschikt voor de speler die een korte swing heeft en een beetje steun nodig heeft bij krachtige slagen. Maar hij moet wel een goede techniek hebben en accuraat kunnen schieten.

Bij de diamantvorm is de sweet spot geconcentreerd op de top van het clubhoofd en relatief klein. Het gatenverdeelsysteem in het midden van het clubface zorgt voor een betere verdeling van de mechanische krachten bij balinslag. Dit verbetert de nauwkeurigheid van de bal en vermindert trillingen. Het is een rubberachtig materiaal dat wordt gekenmerkt door een zeer goede elasticiteit en een laag gewicht. Dit creëert een bredere sweet spot voor meer comfort tijdens het spelen.

Rackets met SOFT EVA bieden meer duurzaamheid, een beter gevoel en een goede trillingsdemping. Maximale energie-efficiëntie bij elke slag dankzij een stabielere kern. Active-Control is een diamantvormige oppervlaktestructuur die het spineffect versterkt.

Parameters:

Seizoen 2022 Q3
Type product - rackets Racket