info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Unisex zonnebril Oakley Reedmace

Oakley Reedmace

Unisex zonnebril

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
184,12 € 212,00 € je zult besparen 27,00 € -13 %

Oakley

91260454

De Oakley® Re-edition richt zich op alle surfers; deze zonnebril met ronde glazen en een volle rand biedt een praktisch ontwerp dat is geïnspireerd op surfplanken en de surf lifestyle. De natuurlijke BiO-Matter monturen worden geaccentueerd met antieke versieringen en een subtiel Oakley logo op de slapen, en zullen diegenen aanspreken die van een subtiele en elegante look houden. Het Reedmace-model is voorzien van Prizm™-lenstechnologie, die de kleurkwaliteit en het contrast verbetert voor scherper zicht, niet alleen bij het water

Eigenschap Specificaties:

  • Functioneel ontwerp met een smalle ronde 4B-vorm.
  • Duurzaamheid en bruikbaarheid van de TR90.
  • Robuuste maar lichte O Matter® frames bieden duurzaamheid en de hele dag door comfort.
  • De bril is voorzien van Prizm™-lenstechnologie die de kleurkwaliteit en het contrast verbetert voor scherper zicht.

Prizm™ is een revolutionaire technologie in lensoptiek, gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar kleur en de verspreiding ervan. Prizm™-lenzen bieden een ongekende controle van de lichttransmissie, wat resulteert in nauwkeurig afgestemde kleuren om het contrast te maximaliseren en de zichtbaarheid van individuele kleurschakeringen te verbeteren, waardoor we onregelmatigheden of details die het blote oog niet kan registreren, beter kunnen onderscheiden.

Oakley HDPolarized gepolariseerde lenzen filteren 99% van de ongewenste gereflecteerde schittering zonder de beslagen en optische vervorming die kunnen optreden bij gepolariseerde lenzen die gemaakt zijn met conventionele productietechnieken. In combinatie met Prizm™ biedt het een nog duidelijker vervormingsvrij beeld en een maximaal contrast voor een betere zichtbaarheid.

Parameters:

Sport Vrije tijd
Seizoen 2022 Q1
Polarisatie Geen
Type product - bril Bril
Type lens Prizma
Contrast Verhoogd
Type frames Volledig frame
Bescherming 3 - sterke straling (zonnig)
Technologie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Oakley's originele Unobtanium innovatie verhoogt de grip van zweet en zorgt ervoor dat het frame van je bril altijd goed op zijn plaats blijft zitten, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

O-Matter

Oakley O-Matter is een lichtgewicht plastic materiaal dat is ontworpen om duurzaam en comfortabel te zijn. Het materiaal is ook ontworpen voor slagvastheid door zijn gecontroleerde elasticiteit zonder dat het na verloop van tijd kromtrekt zoals acetaat. Het is tweemaal zo sterk als acetaat, maar 25% lichter.

Prizm Technology

Prizm is een revolutionaire lenstechnologie van Oakley. Het verbetert drastisch de details en zorgt voor een uiterst precieze kleuraanpassing voor specifieke omgevingen. De lenzen zijn speciaal ontworpen om uw visuele ervaring rijker te maken, zodat u beter kunt presteren. Met een gewone zonnebril ziet de wereld er saai en vlak uit, maar met PRIZM™ lenstechnologie ziet alles er levendig en levendig uit en worden nuances onthuld die normaal gesproken voor het oog verborgen blijven.

6 redenen om bij ons te kopen

Meer over ons »
  • why-Created with Sketch. Geautoriseerde verkoop van 101 TOP-merken
  • why-Created with Sketch. Uitrusting voor 21 verschillende sporten
  • why-Created with Sketch. GRATIS verzending vanaf 100 €
  • why-Created with Sketch. Cadeau bij aankopen van meer dan 225 €
  • why-Created with Sketch. Selectie van 12104 producten, 4993 op voorraad
  • calendarCreated with Sketch. U kunt de goederen gemakkelijk tot 30 dagen retourneren