info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Unisex sportzonnebril Oakley Encoder w/ Prizm Road

Oakley Encoder w/ Prizm Road

Unisex sportzonnebril

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
173,15 € 265,95 € je zult besparen 92,00 € -35 %

Oakley

94710136

Geïnspireerd door de Griekse god Apollo, die zelf goed thuis was in vele activiteiten, heeft dit model een vergelijkbare vorm om te voldoen aan de behoeften van meerdere sporten zoals fietsen, honkbal, golf en hardlopen. De nieuwe HDO+ en Freeform (vrijgevormde lens) lenstechnologie met ingebouwde lichtbundel optimaliseert de juiste pasvorm en aanpassing aan het gezicht en de optische prestaties.

Functioneel sportontwerp met geoptimaliseerd zicht met een breed gezichtsveld met behoud van maximale impactbescherming.

Sterk maar lichtgewicht O-matter frame zorgt voor duurzaamheid en draagt bij aan het comfort van de hele dag.

De zijkanten zijn mooi naar binnen gevormd, inclusief een geïntegreerde elastische band om de hele dag comfort en een uitstekende pasvorm op het gezicht te garanderen.

De Three Point Fit is een driepunts systeem om de bril op uw gezicht te houden, ontworpen voor maximaal comfort en om ervoor te zorgen dat uw bril optisch precies op uw gezicht zit. Dit alles aangevuld met nog meer siliconen neuspads voor een perfecte pasvorm en geen druk.

Het model is verkrijgbaar met Prizm™-lenzen, die zijn ontworpen om de kleurwaarneming, het contrast en de details te verbeteren om het beste uit uw activiteiten te halen. De nieuwe HDO+ en Freeform (vrijgevormde lens) lenstechnologie met ingebouwde lichtbundel optimaliseert de juiste pasvorm en gezichtsuitstraling en optische prestaties. Duurzaamheid en de hele dag door comfort dankzij de lichtgewicht en duurzame zijkanten van O Matter™ polycarbonaat met een nauwsluitende Unobtainium elastische band.

Prizm™ is een revolutionaire technologie in lensoptiek, gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar kleur en kleurverspreiding. Prizm™-lenzen bieden een ongekende controle over de lichttransmissie, wat resulteert in nauwkeurig afgestemde kleuren om het contrast te maximaliseren en de zichtbaarheid van individuele kleurschakeringen te verbeteren, waardoor we onregelmatigheden of details die het blote oog niet kan registreren, beter kunnen onderscheiden.

PRIZM ROAD

Lichtdoorlaatbaarheid: 20%

Lichtomstandigheden: gemiddelde lichtintensiteit

Contrast: verhoogd

Kleur basislens: roze

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen , fietsen , Vrije tijd
Seizoen 2022 Q3
Polarisatie Geen
Type product - bril Bril
Type lens Prizma
Contrast Verhoogd
Type frames Kozijnloos
Bescherming 2 - gemiddelde straling (gedeeltelijk bewolkt/bewolkt)
Technologie Čočka Prizm Road , Unobtanium®

Čočka Prizm Road

Stof, gaten en gaten in het asfalt en andere obstakels dwingen de fietser tot snelle beslissingen. Met PrizmTM kunnen wegrijders veranderingen in het wegdek snel onderscheiden, sneller reageren en veiliger rijden.
- Beter zicht in zowel helder licht als schaduw
- Wit en geel zijn levendiger, verkeerslichten helderder.
- de kleuren hemel en groen zijn in evenwicht voor een aangenamere rijervaring

  • polarisatie: nee
  • overbrenging: 20%
  • contrast: verhoogd
  • beschermingsindex: 2

Unobtanium®

Oakley's originele Unobtanium innovatie verhoogt de grip van zweet en zorgt ervoor dat het frame van je bril altijd goed op zijn plaats blijft zitten, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.