info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Heren T-shirt Nebbia BOYS T-shirt

Nebbia BOYS T-shirt

Heren T-shirt

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
42,33 € 53,04 € je zult besparen 10,00 € -20 %

Nebbia

17104

Duidelijk. Tijdloos. Penetratie. Dit is de LIMITLESS collectie die we samen met onze atleten hebben ontwikkeld. We vroegen hen wat ze nodig hadden, we vroegen hen wat voor kleren ze konden vergeten en zich gewoon op hun doel konden richten. En het resultaat? Het beste is terug, vernieuwd, verfijnder. De nieuwe collectie is een viering van echte fitness!

Dit T-shirt heeft verschillende voordelen. Het gebruikte materiaal - 100% katoen van een hoger gewicht - en de lossere pasvorm zorgen ervoor dat het perfect aansluit op de borst, waardoor de borstspieren worden geaccentueerd, maar ook op de rug. De lengte van de mouwen is ook niet toevallig, maar het feit dat ze halverwege de schouders eindigen geeft de armen een krachtiger uitstraling.

Het maakt niet uit of je net op het hoogtepunt van je training bent en geen zin hebt in een volwaardig shirt, of dat je in het tussenseizoen bent. Het maakt niet uit of je net begint of dat dit je 260e training van het jaar is. Je zult je altijd goed voelen en er goed uitzien in deze snit. Voor echte mannen, voor elk lichaamstype.

En met vijf NEBBIA patches die een dwarsdoorsnede vormen van onze geschiedenis en ons merkverhaal, willen we u bedanken dat u er samen met ons bent - net zo veerkrachtig en volhardend als wij.

Parameters:

Sport fitness / crossfit
Seizoen 2021 Q1
Mouwlengte Korte mouw
Kledingkenmerk Los