info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Heren hardloopschoenen Mizuno Wave Daichi 7

Mizuno Wave Daichi 7

Heren hardloopschoenen

Kleur varianten

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
68,68 € 140,00 € je zult besparen 71,00 € -51 %

Mizuno

J1GJ227101

Een geweldige partner voor trail liefhebbers. De nieuwe WAVE DAICHI 7 maakt gebruik van MIZUNO WAVE-technologie en EVA-materiaal voor meer stabiliteit en uitstekende schokdemping. Met een Michelin-buitenzool met uitstekende tractie en een verstelbaar systeem om de schoen strakker aan te trekken, leidt hij u betrouwbaar en veilig door elk terrein.

Een combinatie van comfort, uitstekende tractie en duurzaamheid die u het vertrouwen en plezier van off-road hardlopen zal geven.

Productspecificaties:

  • De MIZUNO WAVE, een golfvormige tussenzool van een combinatie van dubbelhard EVA-materiaal, verbetert de stabiliteit zonder afbreuk te doen aan de dempingskwaliteit.
  • De lichtgewicht Michelin buitenzool biedt uitstekende grip en duurzaamheid.
  • Uitstekende pasvorm dankzij het bovenwerk van soepel geweven materiaal.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2023 Q1
Type voetstoot Neutraal
Type loopschoenen Opleiding , racing
Type oppervlak - lopend Terrein - pad
Schoenafstelling Ademende
Modelreeks Mizuno Wave , Mizuno Wave Daichi
Schoenbreedte Standaard
Verzachtend Hoge demping
DROP 9 mm
Technologie Mizuno Wave , AP+ , U4icX , Michelin®

Mizuno Wave

Unieke technologie die twee essentiële kenmerken combineert die nodig zijn voor een functionele hardloopschoen - demping en stabiliteit.

Bij hardlopen wordt het lichaam overbelast, dus de juiste combinatie van demping en stabiliteit is belangrijk om de kans op blessures te verkleinen.

De golfplaat biedt een uitstekende demping door de kracht van de impact over een groter gebied te verspreiden. De stabiliteit van de golftechnologie wordt verkregen door het structurele verschil tussen de buitenkant en de binnenkant van de schoen, waardoor de compressie van de tussenzool op de meest belaste plaatsen wordt tegengegaan. De basiselementen van demping en stabiliteit in de wave plate kunnen worden ontworpen voor elke loper en het resultaat is de lichtste, technologisch meest geavanceerde prestatie sportschoen op de markt.

AP+

De nieuwe samenstelling van het buitenzoolmateriaal zorgt voor een uitstekende demping die je zelfs na honderden kilometers niet in de steek laat.

U4icX

Evolution lichtgewicht tussenzool die zorgt voor loopdemping zonder de zorg van hoge impact.

Michelin®

Originele rubbersamenstelling ontwikkeld door Michelin voor meer grip, comfort en duurzaamheid.