info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Downhill stokken Leki Venom GS

Leki Venom GS

Downhill stokken

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
111,50 € 157,93 € je zult besparen 46,00 € -29 %

Leki

6436769

De slanke Venom GS is een hoogwaardige racestick gemaakt van zeer sterk HTS 6.5 aluminium en aramide carbon. Het nieuw ontwikkelde Pro G race handvat is iets smaller en dankzij het Extra Soft oppervlak past het zeer goed. stevig zonder in de hand te glijden. De geoptimaliseerde Frame Strap is nog comfortabeler. Nieuw is de elastische inzet in de lus, die de stok dicht bij de hand houdt, zelfs als men hem loslaat. In combinatie met de Trigger S-systeem, de riem biedt een krachtige grip en minimaliseert het risico op letsel.

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2018 Q3
Gebruik van de dalende paal racing
Technologie Trigger Shark Frame Strap , Flex Tip Alpine , Ultra Sonic Finish , Hliník a karbonové vlákno , Trigger S Pro G , Giant Slalom - Downhill Basket

Trigger Shark Frame Strap

Deze duimlus helpt bij zowel de terugslag als de terugslag. De anatomisch nauwkeurige pasvorm en het ademende zachte binnenmateriaal met een groot contactoppervlak zorgen voor een veilige en zachte aansluiting op de hand. De Frame Strap Shark bestaat uit één stuk en wordt 360 graden om de hand gewikkeld. Interfererende materiaaloverlappingen worden geëlimineerd, waardoor blaren en blaasjes worden voorkomen. De maat is traploos instelbaar met een klem. Het directe contact met het handvat zorgt ervoor dat elke impuls zonder krachtverlies op de stok wordt overgebracht. Met het Trigger Shark 2.0 systeem klikt de lus in een oogwenk in het handvat van de wandelstok en klikt hij er net zo snel weer uit.

Flex Tip Alpine

Deze spikes garanderen een nauwkeurig gebruik van de stok en een perfecte ondersteuning op vrijwel elk terrein.

Ultra Sonic Finish

Hoogglans afwerking om de stick graphics te beschermen.

Hliník a karbonové vlákno

Minimaal gewicht en perfect swinggedrag worden gegarandeerd door de lichtgewicht en stijve koolstofvezel onderstukken. Het bovenste gedeelte is gemaakt van hoogwaardig aluminium.

Trigger S Pro G

Slanke handgreep met perfecte krachtoverbrenging en maximale veiligheid dankzij het ontgrendelingssysteem. Het zachte oppervlak zorgt voor een goede grip.

Giant Slalom - Downhill Basket

Borden die je nog sneller laten gaan! World Cup racing cup voor een nog betere aerodynamica in alle snelheidsdisciplines.