info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Nordic Walking stokken Leki Smart Pacemaker

Leki Smart Pacemaker

Nordic Walking stokken

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
83,22 € 142,09 € je zult besparen 58,00 € -41 %

Leki

65025351

Hoogwaardige minimalistische Nordic wandelstok geschikt voor alle terreinen. Weg of veld, bos of bergpad: de Smart Pacemaker Lite kan het allemaal aan. De stok uit één stuk gemaakt van 85% carbon scores met zijn uitstekende combinatie van duurzaamheid, gewicht en krachtoverbrenging. De tweecomponenten handgreep van natuurlijk kurk met Trigger Shark 2.0 systeem en ademende Trigger mesh lus Shark Frame Strap Mesh zorgt voor een perfecte verbinding tussen hand en stok. De Smart Tip 2.0 kan in één handbeweging en zonder gereedschap worden omgezet van een rubberen schokdemper in een harde metalen tip bij het wisselen van terrein naar asfalt. Dit maakt de Smart Pacemaker Lite de ideale keuze voor iedereen die zich graag verplaatst op paden met gevarieerde ondergrond. Het Ultralite type is geschikt voor personen tot 185 cm lengte/75 kg gewicht.

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen , Vrije tijd
Seizoen 2021 Q1
Soort stok Massief
Materiaal wandelstokken koolstof
Technologie Trigger Shark 2.0 , Smart Tip 2.0 , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Maximaal comfort, maximale krachtoverbrenging, uiterst eenvoudig te bedienen. Met de Trigger Shark 2.0-technologie kunt u de riem in een oogwenk vast- en losmaken.

Smart Tip 2.0

De nieuwe LEKI Smart Tip - een echt multitalent voor alle soorten terrein en in een verfijnd design voor nog meer plezier bij Nordic Walking.

  • De gripvaste hiel biedt de nodige steun op geasfalteerde paden.
  • De geïntegreerde intrekbare hardmetalen punt werkt ook op weilanden, modder en sneeuw.

Trigger Shark Frame Strap

Deze duimlus helpt bij zowel de terugslag als de terugslag. De anatomisch nauwkeurige pasvorm en het ademende zachte binnenmateriaal met een groot contactoppervlak zorgen voor een veilige en zachte aansluiting op de hand. De Frame Strap Shark bestaat uit één stuk en wordt 360 graden om de hand gewikkeld. Interfererende materiaaloverlappingen worden geëlimineerd, waardoor blaren en blaasjes worden voorkomen. De maat is traploos instelbaar met een klem. Het directe contact met het handvat zorgt ervoor dat elke impuls zonder krachtverlies op de stok wordt overgebracht. Met het Trigger Shark 2.0 systeem klikt de lus in een oogwenk in het handvat van de wandelstok en klikt hij er net zo snel weer uit.