info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Sherpa FX.One Carbon

Stokken voor buiten

Kies je maat Hoe te kiezen?

Beschikbaarheid van goederen
kies eerst de maat
153,95 € 175,00 € je zult besparen 21,00 € -12 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65220801

Productvideo

Omschrijving

DeSherpa FX.One Carbon is jouw gids voor uitdagende bergtochten in ruig terrein! De bergstokken zijn uitgerust met het nieuwe Aergon Air handvat, dat opnieuw is geoptimaliseerd in termen van comfort en controle en tot in detail is verbeterd in alle aspecten. Dankzij de speciale holtetechnologie kunt u een lichte constructie combineren met grote, ondersteunende oppervlakken die beantwoorden aan alle ergonomische vereisten van uw hand. De achterkant van de Aergon Air handgreep is volledig met rubber bekleed en biedt maximale grip en controle bij het afdalen van heuvels. De schuine hoek helpt je pols om de stok optimaal te geleiden en te leggen en draagt extreem bij tot de veiligheid op de berg. De stok met vaste lengte is voorzien van een Flex Tip, zodat de Big Mountain Binding Basket plaat op de berg kan worden vervangen in geval van sneeuw. De carbon vouwstok wordt aangevuld met een stevige aluminium basis, deze combinatie zorgt tegelijkertijd voor lichtheid en stabiliteit tijdens uw bergsportavonturen!

Belangrijkste kenmerken:

  • AERGON AIR -Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.
  • LOCK SECURITY STRAP 4.0 - Verstelbare lus met veiligheidsslot. Het is ultralicht, zeer ademend en biedt maximaal draagcomfort.
  • UITGEBREIDE HANDLE - Verlengde handgreep voor gemakkelijke grip op steile hellingen of traverses.
  • PUSH BUTTON - Met het Push Button-systeem kunnen de vouwstokken snel worden uit- en ingeklapt met één druk op de knop.
  • COMBINATIE VAN CARBON EN ALUMINUM - Perfecte flexibiliteit en grote duurzaamheid bij een relatief laag gewicht. Het beste van beide kampen.
  • TRACKINGBASKET 2.0 - Compacte trekkingplaat. Beschermt tegen vastlopen in sneeuw en modder en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.
  • BIG MOUNTAIN BINDING BASKET - Een speciaal voor toertochten ontwikkelde plaat met een korte kant voor het instellen van klimhulpmiddelen en een lange kant voor het afschrapen van ijzige sporen. Het kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.
  • FLEX TIP LONG - Een robuuste tip die een puntnauwkeurige pasvorm en perfecte stabiliteit op vrijwel elk terrein garandeert.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q3
Soort stok Opvouwbaar
Materiaal wandelstokken koolstof , aluminium
Technologie Push Button , Flex Tip Long , Lock Security Strap - Nylon , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Big Mountain Binding Basket

Push Button

Minimale afmetingen opgevouwen en ultra lichtgewicht. De LEKI serie vouwstokken is gewoon kleiner, lichter, beter. De gebruiksmogelijkheden zijn legio. Voor ferrata toegang, trail running in de backcountry, kleine wandelingen of als wandelstok.

  • Ontgrendelingsmechanisme met drukknop voor snel en gemakkelijk in- en uitvouwen
  • Hoogwaardig spankoord met PE versterkte mantel voor duurzame vezelbescherming
  • De veer onderaan zorgt voor een optimale spanning en automatische lengtecompensatie van de kabel
  • Speciale aluminium hulzen beschermen de koolstofvezel met hoge modulus en zorgen voor een perfecte verbinding van de afzonderlijke segmenten.

Flex Tip Long

Deze spikes garanderen een nauwkeurig gebruik van de stok en een perfecte ondersteuning op vrijwel elk terrein.

Lock Security Strap - Nylon

Nylon band voor een stevige grip en comfortabel gebruik.

Trekking 2.0 Basket

Compacte trekplaat. Beschermt tegen vastlopen in sneeuw en modder en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.

Big Mountain Binding Basket

Plaat speciaal ontwikkeld voor touring met een korte rand voor het aanpassen van klimhulpmiddelen en een lange rand voor het afschrapen van ijzige sporen. Het kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.