info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Sherpa Fx Carbon

Unisex winter tour stokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 5-8 werkdagen
181,95 € 220,00 € je zult besparen 38,00 € -17 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65227101

Productvideo

Omschrijving

Sherpa FX Carbon is onze vouwstok die zowel in de zomer als in de winter kan worden gebruikt. Daartoe heeft het een bijzonder robuuste koolstofstructuur. Hij is uitgerust met de nieuwe Aergon Air handgreep, die nog meer comfort en een betere controle biedt. Speciale spouwtechnologie maakt een lichte constructie mogelijk. Grote steunvlakken bieden maximale steun op de berg. De achterkant van het handvat, dat verder gemaakt is van thermofoam, is volledig met rubber bekleed om de beste grip te bieden. Het grote ergonomische steunvlak biedt steun tijdens steile bochten bij beklimmingen. De skistok is voorzien van een bindingsplaat die u steun biedt bij het hanteren van hakverhogingen en risers. Ga op je volgende skitocht avontuur!

AERGON AIR

  • Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.

SLOT VEILIGHEIDSRIEM NYLON NEOPREEN

  • Verstelbare riem met veiligheidsslot. Het is versterkt met neopreen en een comfortabele fleece voering en biedt maximaal draagcomfort.

VERLENGD HANDVAT

  • Handvatverlenging voor gemakkelijke grip op steile hellingen of traverses.

ALUMINIUM EN KOOLSTOF

  • Hij valt vooral op door zijn hoge stijfheid bij een laag gewicht.

EXTERNE VERGRENDELING / ELD

  • Met het ELD-systeem kunnen de vouwstokken met één druk op de knop snel worden uit- en ingeklapt. Het speciale ontwerp rond de ontgrendelingsknop zorgt voor meer stabiliteit.

SPEED LOCK 2+

  • Het verstelsysteem, gecertificeerd door het testinstituut TÜV Süd, werkt met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.

FLEX TIP LANG

  • Een robuuste tip die een puntnauwkeurige pasvorm en perfecte stabiliteit op bijna elk terrein garandeert.

GROTE BERG BINDMAND

  • Een speciaal voor toertochten ontwikkelde plaat met een korte rand voor het afstellen van klimhulpmiddelen en een lange rand voor het afschrapen van ijspaden. Het kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

Parameters:

Sport Skitochten
Seizoen 2022 Q3
Soort stok Opvouwbaar
Technologie External Locking Device , Hliník HTS , 100% Karbon , Lock Security Strap - Neoprene , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket
Touring paal materiaal koolstof

External Locking Device

Minimale afmetingen opgevouwen en ultra lichtgewicht. De LEKI serie vouwstokken is gewoon kleiner, lichter, beter. De gebruiksmogelijkheden zijn legio. Voor ferrata toegang, trail running in de backcountry, kleine wandelingen of als wandelstok.

  • Externe vergrendeling voor snel en gemakkelijk in- en uitklappen
  • Krachtige spankabel met PE versterkte mantel voor duurzame vezelbescherming
  • De veer onderaan zorgt voor een optimale spanning en automatische compensatie van de touwlengte
  • Speciale aluminium hulzen beschermen de koolstofvezel met hoge modulus en zorgen voor een perfecte verbinding van de afzonderlijke segmenten.

Hliník HTS

Het materiaal onderscheidt zich vooral door zijn zeer lange levensduur, extreme duurzaamheid en superstabiliteit.

100% Karbon

Het materiaal heeft een ongeëvenaard gewicht, stijfheid en optimale zwaai-eigenschappen.

Lock Security Strap - Neoprene

De band is versterkt en gemaakt van neopreen met een comfortabele fleece inzet voor maximaal draagcomfort.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.

Speed Lock 2 Plus

Het TÜV Süd-gecertificeerde verstelsysteem werkt met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.

Big Mountain Binding Basket

Plaat speciaal ontwikkeld voor touring met een korte rand voor het aanpassen van klimhulpmiddelen en een lange rand voor het afschrapen van ijzige sporen. Het kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.