info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Mezza Race

Stokken voor winterwandelingen

Kies je maat Hoe te kiezen?

Beschikbaarheid van goederen
kies eerst de maat
117,95 € 141,95 € je zult besparen 24,00 € -17 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

64940641

Mezza Race is een wandelstok ontworpen voor intense, snelle actie. Dankzij het koolstofcomposietmateriaal is hij zeer licht en uiterst stabiel. De tweecomponenten handgreep van kurk is voorzien van een Trigger Shark 2.0. Dankzij dit systeem kunt u zich in een oogwenk losmaken van het handvat en hebt u uw handen vrij. De XS Contour met bindkorf werkt betrouwbaar op elke ondergrond - de punt van de stok hoort er al bij. een ding van het verleden. Verkrijgbaar in lengtes van 110 cm tot 150 cm.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2020 Q3
Soort stok Massief
Materiaal wandelstokken koolstof
Technologie Trigger Shark 2.0 , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Maximaal comfort, maximale krachtoverbrenging, uiterst eenvoudig te bedienen. Met de Trigger Shark 2.0-technologie kunt u de riem in een oogwenk vast- en losmaken.

Trigger Shark Frame Strap

Deze duimlus helpt bij zowel de terugslag als de terugslag. De anatomisch nauwkeurige pasvorm en het ademende zachte binnenmateriaal met een groot contactoppervlak zorgen voor een veilige en zachte aansluiting op de hand. De Frame Strap Shark bestaat uit één stuk en wordt 360 graden om de hand gewikkeld. Interfererende materiaaloverlappingen worden geëlimineerd, waardoor blaren en blaasjes worden voorkomen. De maat is traploos instelbaar met een klem. Het directe contact met het handvat zorgt ervoor dat elke impuls zonder krachtverlies op de stok wordt overgebracht. Met het Trigger Shark 2.0 systeem klikt de lus in een oogwenk in het handvat van de wandelstok en klikt hij er net zo snel weer uit.