info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Unisex fles Camelbak Podium 620ml

Camelbak Podium 620ml

Unisex fles

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
11,08 € 12,63 € je zult besparen 1,00 € -12 %

Camelbak

C1876-001062

Ongeacht de afstand is het belangrijk om gehydrateerd te blijven op de fiets. De Podium is zo ontworpen dat hij in verschillende flessenmanden op de markt past, met een gemakkelijk knijpontwerp dat meer vloeistof levert met minder moeite, en met een zelfsluitende dop voor minder morsen en spatten. Het aan/uit-ventiel biedt een positieve vergrendeling voor lekvrij transport en alle onderdelen zijn 100% BPA-, BPS- en BPF-vrij. Podium biedt de beste hydratatie in zijn klasse, zodat u zich kunt concentreren op uw rit.

Belangrijkste kenmerken:

  • CAMELBAK BIKE WATERFOTTLE: De CamelBak Podium knijpbare waterfles heeft een nieuw ontwerp en is gemakkelijker dan ooit schoon te maken. Het blijft de standaard zetten als de beste fietswaterfles in de industrie.
  • GEOPTIMALISEERDE BOTTLE FIT: De Podium knijpbare fietsfles is ontworpen om veilig in verschillende fietsmanden te passen. Het knijpt gemakkelijk, zodat u met minder moeite meer vocht binnenkrijgt.
  • HIGH FLOW, SELF-CLOSING CAP: CamelBak knijpflessen zijn ontworpen met een hoge doorstroming en een zelfsluitende dop. Dit maximaliseert de doorstroming en voorkomt morsen en spatten.
  • EASY TO CLEAN AND BPA-FREE: CamelBak Podium is de perfecte waterfles voor snelle, betrouwbare en standvastige hydratatie. Alle onderdelen kunnen worden gescheiden voor eenvoudige reiniging en alle plastic materialen zijn BPA-vrij.
  • WHEN WE MAKE IT - WE KEEP IT: Onze Got Your Bak levenslange garantie dekt alle reservoirs, rugzakken, flessen en accessoires onderworpen aan fabricagefouten in materialen en vakmanschap voor de levensduur van het product.


Parameters:

Sport Buiten / Wandelen , fietsen
Seizoen 2022 Q1
Type fles fles
Volume van de fles 0,51 tot 1 liter
Materiaal fles plastic