info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Barefoot sokken kort Be Lenka Barefoot socks short, White

Be Lenka Barefoot socks short, White

Barefoot sokken kort

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
7,50 €

Be Lenka

BELEN-10304

Unieke blotevoetsokken gemaakt in Slowakije!

Wij hebben voor u een speciale ergonomisch gevormde blotevoetsok ontwikkeld die uw voeten een maximaal gevoel van vrijheid garandeert. Be Lenka sokken beperken je tenen niet en je kunt volop genieten van het lopen op blote voeten. Ze zullen indruk op u maken met hun eersteklas kwaliteit en stijlvolle kleuren.

Productinformatie:

  • 83% katoen, 15% polyamide, 2% elastaan.
  • Ontwerp: korte enkelsokken

Be Lenka blotevoetsokken hebben een unieke vorm die zich zoveel mogelijk aanpast aan de vorm van je voet.

Dankzij het hoge percentage premium gekamd katoen (83%) voelen de sokken zeer comfortabel aan. Alle bij de productie gebruikte materialen zijn getest en vrij van schadelijke stoffen, waardoor ze 100% veilig zijn voor uw gezondheid en het milieu.

De meest belaste delen zoals de teen en de hiel zijn versterkt en daardoor duurzamer dan de rest van de sok. De extra platte en zachte naad tussen de teen en de rest van de sok, oftewel de comfort topzoom, maakt de sok bijna onzichtbaar.

De sokken worden ontworpen en vervaardigd in Slowakije. Wij ondersteunen de traditionele productie van sokken door onze experts in de regio en geloven dat het ondersteunen van lokale fabrikanten een positieve invloed heeft op het hele bedrijf.

Parameters:

Sport Vrije tijd
Seizoen 2023 Q1
Soort sokken Enkel