info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Outdoorschoenen voor heren Alfa Bregne A/P/S GTX M

Alfa Bregne A/P/S GTX M

Outdoorschoenen voor heren

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
208,95 € 299,00 € je zult besparen 90,00 € -30 %

Alfa

679900110

ONDERHOUDSVRIJE ALFAAIR™ BREGNE A/P/S GTX HERENSCHOENEN MET GORE-TEX® MEMBRAAN EN VIBRAM® ZOOL

De perfecte schoen in elk detail. In vergelijking met concurrerende schoenen onderscheiden ze zich door hun lichte, onderhoudsvrije ontwerp en unieke enkelverstevigingssysteem. Het waterdichte en ademende karakter van de enkelwandelschoen is een gegeven dankzij het GORE -TEX® membraan. Op zoek naar een zeer functionele outdoorschoen met een stevige enkel? Dan zijn de Bregne laarzen een must. Je hoeft de laars niet het hele jaar uit te doen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi. Dankzij hun lichtheid en moderne uitstraling zijn ze ook geschikt voor in de stad en op vakantie. Dankzij de Vibram® Grip Trail-zolen glijd je niet meer zo gemakkelijk uit in de buitenlucht - op nat gras, vochtige stenen, grind of rotsachtige oppervlakken.

Een verbazingwekkende functionele innovatie is het speciale schoenpassysteem - BOA® Fit! In plaats van veters worden de vaste touwen vastgezet met een draaibaar bevestigingswiel. Eén hand is voldoende om de laars vast of los te maken. Van onschatbare waarde in adrenaline situaties.

Klimmers, wandelaars en liefhebbers van beveiligde routes zullen de hiel- en tonglus waarderen. Gemakkelijk en snel te bevestigen aan een rugzak of klimgordel met behulp van een karabijnhaak. Met de Bregne laarzen in combinatie met Bergans lichtste rugzak bent u onovertroffen licht op de berg.

Technologie:

AlfaAir™ en GORE-TEX®.

Onderhoudsvrij, duurzaam buitenmateriaal gebonden met een GORE-TEX®-membraan. Waterdichte en isolerende laag met uniek ademend vermogen voor extra comfort. In combinatie met sterk ademende hydrofobe materialen zorgt de Extended Comfort-technologie ervoor dat water niet in de schoen kan binnendringen en dat zweet van binnen naar buiten kan verdampen. GORE-TEX® Extended Comfort is geschikt voor gematigde tot warme omstandigheden en hogere activiteitenniveaus. Het is 100% waterdicht en zeer ademend, en biedt een droge en comfortabele omgeving bij warmere temperaturen. De Extended Comfort technologie is in de eerste plaats ontworpen voor lage en medium Alpha laarzen.

Lichtgewicht EVA tussenzool

Extreem lichte en uitstekend dempende tussenzool.

Vibram® Grip Trail

Buitenzooltechnologie die uitstekende tractie biedt op natte en droge oppervlakken.

BOA® Fit Systeem

Ongeëvenaard schoenbindsysteem. Snel, precies en sterk. Vaste kabels in plaats van traditionele veters. Werkt in elke omgeving. Vastgemaakt door een eenvoudig wiel te draaien. Druk op het wiel om de touwen los te maken. Precisie systeem bespaart energie. Je kunt je richten op de ervaring, niet op de uitrusting. Het systeem versterkt de voet gelijkmatig over het hele oppervlak. Voor snellere en krachtigere richtingsveranderingen!

Voordelen:

  • VOET - De standaard hoefvorm zorgt voor comfort, terwijl de ronde vorm van de hiel het risico op blaren vermindert.
  • LOOP - hiellussen om gemakkelijker aan te trekken of te bevestigen aan een zadel of rugzak
  • VOETGEWICHT - 380 g (maat 43 EUR)
  • KINDERHOOGTE - 12,5 cm (maat 43 EUR)

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q3
Schoenafstelling Waterdicht
Schoenhoogte High
Gebruik van buitenschoenen Lichte wandelingen , Wandelen in de bergen
Type buitenschoeisel A/B
Technologie Gore-Tex® , BOA® , EVA , Vibram® Grip Trail , Alfa-Air

Gore-Tex®

Het Gore-Tex®-membraan houdt de voeten droog en comfortabel en verhoogt het ademend vermogen voor alle activiteiten bij koud weer. Het is een standaard drielaags laminaat gericht op duurzaamheid en een lange levensduur.

BOA®

Het legendarische aantreksysteem dat u wellicht kent van fietsschoenen, skischoenen en andere skischoenen. Met het microspanningswiel van Boa kun je je laarzen in enkele seconden met maximale precisie en zonder risico op losraken onder belasting aanspannen.

EVA

EVA (ethyleenvinylacetaat) is om verschillende redenen het meest gebruikte dempingsmateriaal in sportschoenen:

- de mechanische eigenschappen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd door vermenging met andere componenten

- De dichtheid kan worden veranderd door verschillende hoeveelheden lucht aan het mengsel toe te voegen.

- meer opties voor ontwerp en vormen met eenvoudigere en goedkopere verwerking

- variaties bieden verschillende mogelijkheden voor verschillende schoenconcepten, individuele voorkeuren en loopstijlen.

Vibram® Grip Trail

Loopschoenzool ontwikkeld in samenwerking met Vibram®. Biedt meer grip en tractie op gladde en natte oppervlakken.

Alfa-Air

Onderhoudsvrije buitenkant van geperforeerd PU-materiaal. Met de duurzaamheid van leer biedt het de helft van het gewicht en het unieke ademende vermogen van textiel. Onder de beschermende laag zit een waterdicht en ademend Gore-Tex membraan.