info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Wandelschoenen voor heren Alfa Berg Advance Gtx M

Alfa Berg Advance Gtx M

Wandelschoenen voor heren

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
173,95 € 369,00 € je zult besparen 195,00 € -53 %

Alfa

502514221

Stabiele en veelzijdige trekkingschoen met memory foam ontworpen voor gevarieerd terrein
Stevige trekkingschoenen met een bovenwerk van geolied nubuckleer dat, samen met het GORE-TEX-membraan, waterafstotend en ademend is, voor de hele dag comfort. Een zacht bovenwerk en Memoryfoam binnenwerk verhogen het comfort, terwijl rubber en hielversterkingen de levensduur van de laars verlengen. Een dubbel vergrendelingssysteem vereenvoudigt individuele aanpassingen van de veters. De lichtgewicht EVA-zool in combinatie met de Vibram GripA/M/G buitenzool zorgen voor stabiliteit en goede tractie.

Technologie:

  • Geolied nubuckleer

Waterafstotend leer met hoog ademend vermogen en geborstelde afwerking.

  • GORE-TEX membraan

Waterdichte en isolerende laag met uniek ademend vermogen voor extra comfort. De Performance Comfort-technologie is ontworpen voor maximaal comfort bij gebruik in uiteenlopende omstandigheden tijdens buitenactiviteiten. Performance Comfort-technologie is vooral te vinden in Alfa's klim-, wandel- en jachtschoenen.

  • Traagschuim in de enkel en de hiel

Schuim dat wordt beïnvloed door de lichaamstemperatuur zorgt ervoor dat de laars comfortabel in de enkel zit. Memory foam rond de enkel zorgt voor een betere pasvorm en meer comfort. Het materiaal wordt beïnvloed door lichaamswarmte en vormt zich naar de voet voor een comfortabelere pasvorm.

  • Anatomische binnenzool

Een anatomisch ontworpen inlegzool die de voeten droog en comfortabel houdt met ademende, sterk absorberende materialen. De schuimconstructie biedt schokdemping, comfort en verlichting voor vermoeide voeten. Het antibacteriële oppervlak helpt ook geur voorkomen.

  • Combo tussenzool

Combineert een laag gewicht met een verhoogde stabiliteit.

  • Stabiliserende L-kussens

Uitstekende technische eigenschappen zorgen voor stabiliteit gedurende de gehele levensduur van het product.

  • Buitenzool

Vibram GripA/M/Gs unieke rubbersamenstelling en uitstekende grip. Vibram Grip+ is een op maat gemaakte zool, ontwikkeld door Alfa's samenwerking met Vibram. De unieke rubbersamenstelling zorgt voor meer wrijving en biedt u nog betere tractie. Naast de nieuwe rubbersamenstelling heeft de Grip+ zijn eigen unieke patroon. Het resultaat is een eersteklas buitenzool en ongeëvenaarde grip op gladde en natte oppervlakken.

  • Dubbele vergrendeling

Een vetersysteem met vier haken op elke schoen die de mogelijkheid bieden om onafhankelijk aan te trekken of los te maken over de wreef en de enkel voor een persoonlijke pasvorm.

  • XL - Hoof (XL-Last Mountain en Hunting)

De ruime voorvoet en stabiele pasvorm van de schoen zorgen voor beweeglijkheid van de tenen, terwijl de ronde hielvorm de kans op blaren vermindert.

  • Rubberen voering

Rubberen voering in de teen en hiel verhoogt de duurzaamheid en verlengt de levensduur.

  • Veters

Alpha veters zijn geïmpregneerd, wat waterabsorptie voorkomt

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q1
Schoenafstelling Waterdicht , Geïsoleerd
Schoenhoogte High
Gebruik van buitenschoenen Lichte wandelingen , Wandelen in de bergen
Type buitenschoeisel B
Technologie Gore-Tex® , EVA , Memoryfoam , Vibram® Grip A/M/G

Gore-Tex®

Het Gore-Tex®-membraan houdt de voeten droog en comfortabel en verhoogt het ademend vermogen voor alle activiteiten bij koud weer. Het is een standaard drielaags laminaat gericht op duurzaamheid en een lange levensduur.

EVA

EVA (ethyleenvinylacetaat) is om verschillende redenen het meest gebruikte dempingsmateriaal in sportschoenen:

- de mechanische eigenschappen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd door vermenging met andere componenten

- De dichtheid kan worden veranderd door verschillende hoeveelheden lucht aan het mengsel toe te voegen.

- meer opties voor ontwerp en vormen met eenvoudigere en goedkopere verwerking

- variaties bieden verschillende mogelijkheden voor verschillende schoenconcepten, individuele voorkeuren en loopstijlen.

Memoryfoam

Traagschuim op de hiel en de enkel - gevormd door de lichaamstemperatuur zorgt voor een comfortabele pasvorm van de hiel, waardoor de kans op blaren verdwijnt. Zorgt voor meer comfort en een betere pasvorm.

Vibram® Grip A/M/G

Buitenzool ontwikkeld in samenwerking met Vibram® voor trekking- en jachtschoenen. Biedt meer grip en tractie op gladde en natte oppervlakken.