info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Jassen adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
98,47 € 156,30 € je zult besparen 57,00 € -37 %

adidas

DS9308

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen , langlaufen
Seizoen 2019 Q1
Seizoen van het jaar All-season
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou , Windbescherming
Kap Ja
Type jas jas
Technologie Pertex® Quantum , Polartec® Alpha®

Pertex® Quantum

Producten met Pertex QUANTUM®-technologie zijn ultralicht, met een optimale verhouding tussen sterkte en gewicht. Zacht als zijde, uiterst samendrukbaar, met een uitstekende slijtvastheid en bescherming tegen vocht, wind en regen van buitenaf: de stof is waterdicht en droogt snel, dankzij een speciale waterafstotende DWR-behandeling die duurzame prestaties garandeert, zelfs na vele wasbeurten.

Polartec® Alpha®

Polartec® Alpha® werd ontwikkeld voor de US Special Forces, die een superieur isolatiesysteem nodig hadden voor extreme omstandigheden en temperatuurschommelingen. Alpha® actieve isolatie is ontworpen om warmte gelijkmatig te verdelen en tegelijkertijd voldoende ademend vermogen te bieden tijdens de activiteit. Deze luchtcirculatietechnologie zorgt voor ultiem comfort zonder de noodzaak om afzonderlijke lagen te manipuleren.

Actieve Polartec® Alpha® isolatie geeft continu overtollige lichaamswarmte af die anders bij ophoping het comfort aanzienlijk zou verminderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde technologie van speciale vezels die op een harde kern zijn gebonden. Omdat Polartec® Alpha® een van nature hydrofoob materiaal is, is het uitstekend bestand tegen alle vocht en droogt het ongelooflijk snel.

  • WARMTEREGELING
  • SNELDROGEND
  • LAAG GEWICHT
  • HOOG ADEMEND VERMOGEN
  • WASBAARHEID
  • ZEER DUURZAAM MATERIAAL