info@snsp.nl We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Wasmiddel Ademm Fabric Uni Wash, 250 ml

Ademm Fabric Uni Wash, 250 ml

Wasmiddel

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
8,78 €

Ademm

34900001

Wasmiddel voor het wassen van alle functionele weefsels en membranen.

Een reinigings- en verzorgingsbasis, die zorgt voor een hygiënische wasbeurt, ontworpen voor alle functionele kleding. Behoudt het ademend vermogen en blijft waterafstotend en winddicht. Bevat geen bleekmiddel, kleurstoffen of verfstoffen. of andere additieven. Zachte reiniging, maximaal ademend vermogen en hygiënisch wassen wordt bereikt bij een temperatuur van slechts 30°C.

  • Het houdt het materiaal schoon na het wassen, zodat het vervolgens ADEMM IMREGNATION WASH of PROTECT FABRIC SPRAY kan ontvangen.
  • Geschikt voor gebruik in de wasmachine of handwas.
  • Ontworpen voor het optimaal wassen van Softshell, Gore-Tex®, Sympatex®, Dryfit®, Toray Dermizax®, CoolMax®, Thinsulate en andere functionele stoffen zonder en met membranen.

Gebruikt:
Doe voor het wassen in de machine een afgemeten hoeveelheid FABRIC UNI WASH in de wasmachine zoals u dat met andere vloeibare wasmiddelen zou doen, selecteer het programma en de temperatuur zoals aangegeven in de instructies op de productverpakking. Afbeeldingen voor de aanbevolen dosering, gelden voor zowel handwas als machinewas. Volg de onderhoudsinstructies die op het kledingstuk staan. Gebruik nooit wasverzachter!

Parameters:

Seizoen 2021 Q1
Soort drogisterij Wasmiddel